ICT Dienstverlening

Brocacef ontzorgt uw apotheek of praktijk volledig op ICT-gebied, waardoor u de zorg kunt verlenen waar u garant voor staat.

Altijd een veilige en zorgeloze ICT-omgeving

Onze wereld digitaliseert. We kunnen niet meer zonder ICT. De technologie moet uw werk vergemakkelijken en de zorg die u biedt optimaliseren. U wilt een efficiënte en compliant ICT omgeving. Verder stelt u hoge eisen aan uw ICT-omgeving als het gaat om de bescherming van uw klantgegevens. Daar vertrouwt u op. Is er toch een storing? Dan wilt u deze zo snel mogelijk verholpen hebben. Dankzij Brocacef is uw ICT weer snel up and running. Of het nu om leveren, onderhouden, beheren of monitoren van uw digitale omgeving gaat, wij adviseren en helpen u graag.

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over onze ICT-dienstverlening

Waarom kiezen voor de ICT dienstverlening van Brocacef?

  • Volledige ontzorging op het gebied van ICT
  • Advies op maat van betrokken en flexibele ICT-experts die de processen binnen de apotheek van binnenuit kennen
  • Altijd recente hard- en software en antivirus tot uw beschikking
  • Voortdurend optimale beveiliging en efficiëntie door onze monitoring en antivirus.
  • Support op afstand door onze professionele ICT servicedesk
  • Support op locatie door een ICT-engineer
  • Nauwe samenwerking met CompuGroupMedical (CGM) en PharmaPartners (Pharmacom) zorgt voor optimale ICT voor uw apotheek

Volledige digitale ontzorging in drie pakketten

De ICT Dienstverlening van Brocacef bestaat uit drie pakketten: ICT Basis, ICT Service en ICT Comfort. Zo wordt u altijd ontzorgd op de manier die het beste bij u past.

ICT Basis

Het pakket ICT Basis biedt u een antivirusbeveiliging, hard- en software advies, support op afstand en ICT support in uw apotheek. Dit pakket bevat geen SLA.

ICT Service

Dit is ons meest gekozen Service pakket. Het biedt u hard- en software levering en installatie met advies op maat. Monitoring en support op afstand zijn inbegrepen. Indien support op locatie nodig is, dan krijgt u bij dit pakket een korting op het uurtarief van onze ICT-engineer. Bij dit pakket heeft u ook een optie voor data back-up. Voor projecten als verhuizing, sluiting dan wel herinrichting van uw apotheek of praktijk, kunt u wat betreft ICT met dit pakket eveneens gebruik maken van onze diensten. Dit pakket biedt ook tonerservice. Dit pakket bevat een Service Level Agreement. 

ICT Comfort pakket

Dit is ons meest complete pakket: het biedt u volledige ontzorging. U krijgt hard- en software advies op maat, monitoring en advies & support. Advies & support kan op afstand, maar u kunt ook kiezen voor raad en daad op locatie. Maakt u gebruik van onze telefonische dan wel fysieke service? Dan betaalt u geen belkosten of uurtarief. Dit pakket biedt u verder een optie van data back-up. Dit pakket bevat een Service Level Agreement. 

Ook voor projecten als verhuizing, sluiting dan wel herinrichting van uw apotheek of praktijk, kunt u wat betreft ICT met dit pakket gebruik maken van onze diensten. 


Hoe kunnen wij u verder helpen?