Technische service voor apparatuur

Al decennia verzorgt Brocacef  technische service op maat voor uw apparatuur: van advies tot installatie en onderhoud.

Voor onderhoud en service aan apparatuur in uw apotheek of praktijk

Onze technische service is al decennia een begrip. Ruim 85% van alle apotheken in Nederland maakt gebruik van onze diensten. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers leveren en installeren uw apparatuur en zorgen voor het onderhoud. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Heeft u uw apparaten niet via Brocacef aangeschaft? Ook dan kunt u ons inschakelen voor service en onderhoud.

Neem contact op met onze medewerkers 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of heeft u een vraag?  

Waarom kiezen voor Technische Service van Brocacef?

  • Wij zorgen voor levering, installatie en onderhoud van uw diverse apparatuur.
  • Ook apparatuur van andere leveranciers kan Brocacef servicen.
  • Brocacef installeert en onderhoud Servilocker® afhaalkluizen.
  • Wij zijn gespecialiseerd in kalibreren en justeren uw meetapparatuur voor temperatuurregistratie en monitoring.

Voor Onderhoud en service aan apparatuur in uw apotheek of praktijk

Wij zorgen voor levering, installatie en onderhoud van uw diverse apparatuur en afhaalkluizen. Ook kunt u bij ons terecht voor kalibratie en justering van uw meetapparatuur.

Apparatuur

Eén van de activiteiten van Brocacef is de verkoop, aanschaf en het onderhoud van apparatuur ten behoeve van dierenartspraktijk. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de levering, installatie en onderhoud van bereidingsapparatuur. De betrouwbaarheid van deze bereidingsapparatuur is van groot belang voor uw productieproces. Ook als u de bereidingsapparatuur niet via Brocacef heeft aangeschaft, kunt u ons inschakelen voor de onderhoudswerkzaamheden. 

Servilocker®: dé afhaalautomaat voor uw apotheek

Met Servilocker® bieden wij u een 24/7 medicijnen afhaalservice voor uw gemak en dat van uw patiënt. Tijdens én buiten openingstijden biedt u hiermee optimale service door in alle privacy en vrijheid medicijnen op te halen, zonder wachttijd en wanneer het patiënten uitkomt. Servilocker® zorgt voor meer tijd in uw apotheek en geeft uw patiënt keuzevrijheid. Dit extra distributiekanaal geeft u daarbij een verbreding in uw service als zorgaanbieder.

De voordelen van Servilocker® op een rij:

  • 24/7 medicijnen afhaalservice
  • Afname piekmomenten
  • Efficiency in de apotheek
  • Lagere kosten

Autopharma heeft met Servilocker® een unieke dienstverlening ontwikkeld. Deze afhaalautomaat ontzorgt u in uw dagelijkse bedrijfsvoering en biedt extra service aan uw patiënt. Wilt u meer weten over Servilocker®? Neem contact met ons op.

Temperatuurregistratie en monitoringsystemen kalibreren

Meetapparatuur die correcte waardes aangeeft. Het is een randvoorwaarde om uw werk goed te doen. Zo bewaken digitale temperatuurloggers de temperatuur van koel- en vrieskasten in uw apotheek en praktijk. Op hun beurt moeten deze loggers ook weer aan kwaliteitseisen voldoen, zoals aan de HKZ-certificering. Brocacef zorgt voor de kalibratie en justering van uw meetsystemen. Voor optimale betrouwbaarheid van uw temperatuurregistratie en monitoringsystemen. 

Tijdens het kalibratieproces zit u niet lang zonder uw meetsystemen. Wij kunnen een korte afwezigheid van uw loggers garanderen door onze grote flexibiliteit en de korte doorlooptijd van kalibraties. Brocacef kalibreert en justeert alle merken tegen een scherp tarief.

We zijn NMi-erkend keurder voor het kalibreren van balansen. Ook werken we samen met de toezichthouder, de afdeling Metrologie en Waarborg van het Agentschap Telecom (voorheen Verispect).

Hoe kunnen wij u verder helpen?