Gepersonaliseerd drukwerk voor uw apotheek of praktijk

Met ons gepersonaliseerd drukwerk neemt uw herkenbaarheid toe.

Vergroot uw herkenbaarheid met gepersonaliseerd drukwerk

Zakken, etiketten, enveloppen, kwitanties en factuurpapier, vouwdoosjes, uw apotheek of praktijk heeft veel drukwerk nodig. Van die noodzaak maakt u een deugd als u uw verpakkingen en ander drukwerk door een specialist laat bedrukken. Brocacef zorgt ervoor dat al uw bedrukte items met trots uw logo en andere huisstijlkenmerken dragen. Zo vergroot u uw herkenbaarheid. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen in en helpen bij het opmaken van uw drukwerk en het bewaken van uw huisstijl.
 

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over ons specialistische drukwerk voor apotheken

Het adres voor een uitgebreid assortiment drukwerk

Door ons uitgebreide assortiment van specifiek voor uw apotheek of praktijk geschikt drukwerk, kunt u erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Etiketten voor verschillende toepassingen

Ongeacht het type printer of gekoppelde informatiesysteem dat u gebruikt, u vindt bij Brocacef altijd kwalitatieve etiketten. U kunt bij ons terecht voor (thermische) etiketten voor flacons en tubes; glazen of kunststoffen flessen of geschikt op papier en karton. Voor etiketten met een semi-permanente lijmlaag (gemakkelijk te verwijderen) of juist een permanente lijmlaag. Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek de vele mogelijkheden.

Gepersonaliseerd drukwerk

Op zoek naar briefpapier, enveloppen, vouwdoosjes, kwitanties en rekeningen in verschillende formaten én bedrukt? Wij zijn de specialist in gepersonaliseerd drukwerk voor uw apotheek of praktijk. Wij ondersteunen en helpen bij het opmaken van uw drukwerk en het bewaken van uw huisstijl. Vertel ons uw wensen en wij regelen het.

Zakken, tassen en vouwdozen voor uw apotheek of praktijk

Voor gepersonaliseerde zakken, tassen en vouwdoosjes conform uw huisstijl heeft u bij ons de keuze uit verschillende modellen, formaten en bedrukkingen. Verder kunnen wij u deze artikelen leveren in verschillende soorten (duurzame) materialen.

Uw drukwerk, onze zorg

Wij kunnen niet alleen het drukwerk van (thermische) etiketten, briefpapier, zakken, tassen en vouwdozen op ons nemen. Ook de opmaak van uw drukwerk is bij ons in goede handen. Verder zorgen wij ervoor dat uw huisstijl voortdurend bewaakt blijft, voor eenduidige herkenbaarheid. Heeft u behoefte aan grote(re) oplages, maar beschikt u zelf niet over de benodigde ruimte dit op te slaan? Dan kunnen wij uw drukwerk kosteloos voor u opslaan en op afroep aan u leveren. U heeft er dan geen omkijken naar.

Drukwerk met minimale ecologische footprint

Bij alles wat Brocacef doet, staat de zorgprofessional centraal. Wij nemen ook onze verantwoordelijkheid als het om het milieu gaat. Dat ziet u vanzelfsprekend terug in de materialen die wij gebruiken voor ons specifiek voor apotheken bestemde drukwerk. Wij leveren bijvoorbeeld zeer sterke en duurzame non-woven tassen, papieren draagtassen en blokbodemzakken, tassen van recyclebaar polyester en verschillende soorten (afbreekbare) plastic tassen. U ziet het: waar mogelijk kiezen we voor groen.
 

Hoe kunnen wij u verder helpen?