Standaard & Maatwerk verpakkingen

Bij Brocacef, bent u aan het juiste adres voor een passende (maat)verpakking voor uw product.

Een passende verpakking voor uw product

U wilt de beste verpakking voor uw product. Daarom wilt u een leverancier die met u meedenkt. Een deskundige partner die begrijpt aan welke eisen uw verpakking moet voldoen en samen met u op zoek gaat naar de perfecte oplossing. Betaalbaar, aansprekend, volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Maatwerk, of een van de oplossingen uit ons standaard assortiment.

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over kwaliteitsverpakkingen.

Altijd de verpakking die u nodig heeft

Dankzij jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u deskundig adviseren over de passende kwaliteitsverpakking voor uw product. Dat kan een van onze standaard verpakkingen zijn. Of een maatwerkoplossing.

Primaire maatwerkverpakking

We hebben een schat aan ervaring op het gebied van primaire verpakkingen die direct in contact komen met het product, zoals lotionflessen en dispensers. Op basis hiervan adviseren we u graag over wat voor u de beste keuze is: glas, kunststof, aluminium of een ander materiaal. Ook zijn we altijd bereid met u mee te denken over slimme alternatieven. Zo krijgt u altijd een maatwerkoplossing die bij uw wensen en eisen past.

Secundaire maatwerkverpakking

Bij Blockline bent u aan het juiste adres voor secundaire maatwerkverpakkingen, waaronder kartonnen vouwdoosjes en papieren draagtassen. En voor alle vraagstukken die hiermee samenhangen, zoals de materiaalkeuze en de bedrukking. U wilt per slot van rekening niet alleen een functionele verpakking. Ook de uitstraling moet optimaal zijn.

De kracht van een uitgebreid netwerk

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers en samenwerkingspartners. Die relaties koesteren we, want samen staan we vele malen sterker dan alleen. We kunnen u bijvoorbeeld harde kwaliteitsgaranties geven door ons netwerk van gecertificeerde leveranciers.

Bovendien vragen sommige verpakkingsuitdagingen om maatwerk dat we uitsluitend in nauwe samenwerking met anderen kunnen leveren. Soms gaat de samenwerking nog een stap verder, in de vorm van afspraken over exclusieve vertegenwoordiging op de Nederlandse markt. Dit stelt ons in staat om u een totaalassortiment met unieke verpakkingsoplossingen te bieden. We zijn trots op onze samenwerking met Berry Bramlage, Ardagh Glass en WYS. Dankzij hun focus op productvernieuwing omvat ons assortiment onder meer innovatieve sluitingen en hygiƫnische, gebruiksvriendelijke airless verpakkingen.

Hoe kunnen wij u verder helpen?