Brocacef voor de zakelijke markt

Maak kennis met de activiteiten van onze bedrijfsonderdelen voor de zakelijke markt.

Full service leverancier van farmaceutische en medische (hulp)middelen en ondersteunende diensten

Brocacef ondersteunt apotheken, apotheekhoudende huisartspraktijken, ziekenhuizen, poliklinische apotheken en instellingen met geïntegreerde, full service dienstverlening. Zij kunnen voor alles rondom farmaceutische zorg bij ons terecht. Zo ontzorgen wij intra- en extramurale zorgverleners en stellen hen in staat hun zorg verlenende rol optimaal te vullen.

Dankzij de groothandel van Brocacef en ons eigen hoogwaardige logistieke netwerk zijn wij in staat om vrijwel elk medicijn of medisch hulpmiddel, op elk tijdstip en locatie te leveren. Dat doen wij stipt en onder de juiste condities, waarmee wij voldoen aan standaarden als ISO- en GMP.

Naast standaard medicijnen kunnen we ook op maat spécialité geneesmiddelen bereiden en leveren

Apotheken en apotheekhoudende huisartsen kunnen gebruik maken van (de)centrale faciliteiten om geneesmiddelen te laten verpakken of ompakken. Met central filling en inzet van maatmedicatie ontzorgen wij apothekers en huisartsen zoveel mogelijk.

Brocacef ontzorgt u ook in uw bedrijfsvoering met ondersteunende diensten. Heeft u drukwerk of verpakkingen nodig? Zoekt u (farmaceutische) benodigdheden of wilt u apparatuur en ICT hard- en software aanschaffen of laten onderhouden en beheren? Ook hiervoor bent u bij Brocacef aan het juiste adres.

Wist u dat Brocacef met het apotheekmerk Livsane een betaalbaar en kwalitatief goed assortiment met OTC zelfzorg, verzorging, vitaminen en mineralen, crèmes en zalven en snoepgoed heeft?


Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over ons assortiment

Hoe kunnen wij u verder helpen?