Werken bij Brocacef Groep

Ben jij de professional die ons helpt de gezondheidszorg zo slim, persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken? Kijk hier of jij bij ons past – en wij bij jou.

Zó uitdagend is werken binnen Brocacef Groep

Niemand weet beter hoe het is om bij ons te werken dan de mensen die dagelijks op de werkvloer actief zijn. Ze vertellen je er graag mee over.

Neem contact op met Estatira van den Berg

Estatira van den Berg
Corporate recruiter Brocacef

Neem contact op met Miranda van Blitterswijk

Miranda Van Blitterswijk
Corporate recruiter BENU

Samen op weg naar de zorg van de toekomst

Wij willen vooroplopen bij de ontwikkeling van de gezondheidszorg van de toekomst. Daarom zijn wij steeds in beweging.  Bouw jij graag mee aan vernieuwing en verbetering in het belang van mensen die zorg nodig hebben? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Jouw ontwikkeling, jouw regie

De kennis, ambitie en persoonlijke groei van onze medewerkers vormen samen de sleutel tot realisatie van onze doelstellingen. Daarom bieden we je graag een uitdagende werkomgeving met veel ontwikkelkansen. Maar we hebben ook aandacht voor wat jij nodig hebt om gezond en prettig aan het werk te zijn, nu en in de toekomst. En als het even kan, geven we jou daarbij de regie in handen. Want wij zijn ervan overtuigd dat jij dan het beste uit jezelf haalt.

Meer over Brocacef Groep als werkgever

Samen zijn we allemaal anders

Pas wanneer je jezelf bent, kun je je talenten optimaal benutten. Daarom zetten we ons samen in voor diversiteit en inclusiviteit binnen Brocacef en BENU. Zo dragen we bij aan een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten.

Lees meer over waarom wij graag werken met medewerkers die passen bij de omgeving

Onze websites

Hoe kunnen wij u verder helpen?