Verpleegkundige instrueert patiënt met injectiepen

Zorgprogramma's en ziekenhuisverplaatste zorg

Persoonlijke begeleiding van patiënten bij specialistische medicijnen zorgt voor juist gebruik en hogere therapietrouw.

Professionele ondersteuning thuis of op afstand

Veel patiënten vergeten medicijnen in te nemen of weten niet hoe ze dat moeten doen. Het geven van de juiste instructies, persoonlijke begeleiding en het toedienen van medicijnen door een verpleegkundige is dan extra waardevol. De zorgprogramma’s van Brocacef Healthcare Services (BHS) nemen u werk uit handen. Dankzij onze landelijke apotheek in samenwerking met verpleegkundigen krijgen patiënten de optimale farmaceutische zorg die zij nodig hebben.

Medicijnbegeleiding op maat

Brocacef biedt zorgprogramma's op maat rondom het gebruik van een specialistische medicijnen, zoals clinical trials, early access programma’s en effectiviteitsstudies. Als landelijke apotheek voldoen wij aan de GDP-richtlijnen en de normen van ISO 9001 en ISO 27001 certificering. Daarnaast regelen we de logistiek, specialistische zorg thuis, farmacovigilantie, maken rapportages en monitoren de patiënttevredenheid. Ook verzamelen wij voor u gevalideerde data over de effectiviteit van uw medicijnen.

English speaking visitors can read information on the English version of the website

Waarom kiezen voor uitvoering van uw zorgprogramma door Brocacef?

Wij hebben onder andere ervaring met zorgprogramma's op het gebied van cardiovasculaire, hypercholesterolemie, oncologie, neurologie, pulmonale hypertensie en IBD. In overleg met u bepalen we de invulling van het zorgprogramma en de gewenste persoonlijke ondersteuning. Daarin staan kwaliteit, veiligheid en de ervaring van deelnemers voorop.

  • Verpleegkundigen geven een-op-een aandacht aan de patiënt.
  • Toegewijde verpleegkundigen met niveau 5/6 BIG-registratie.
  • Altijd de juiste zorg op maat door nauwe samenwerking tussen verpleegkundige en medisch specialist.

Ziekenhuisverplaatste zorg: de juiste medicijnen en zorg thuis

Farmaceutische zorgverlening kan erg ingrijpend zijn en tegelijkertijd stijgt de vraag naar zorg.  De ziekenhuisverplaatste zorg van Brocacef neemt zorginstellingen werk uit handen en geeft patiënten thuis - in overleg met de medisch specialist - de begeleiding die nodig is. Zo kunnen patiënten de behandeling thuis voortzetten en neemt de druk op de (poli)kliniek af. Wij leveren de medicijnen aan huis, toegediend en begeleid door onze eigen verpleegkundigen. Zo maken we de zorg met elkaar persoonlijker en minder tijdrovend.  

Bekijk het complete visuele overzicht van onze dienstverlening

Brocacef Healthcare Logistics: Uw betrouwbare supply chain partner

Als farmaceut of producent wilt u uw producten op het juiste moment op de juiste locatie beschikbaar maken. Een betrouwbare en kwalitatieve supply chain-partner is daarbij essentieel. Brocacef Healthcare Logistics (BHL) zorgt als logistieke serviceprovider al meer dan 30 jaar voor onder andere warehousing en GDP-transport. Wij leveren diensten aan alle sectoren binnen de gezondheidszorg: medicijnen (Rx, biotech, opiaten, cytostatica), zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Brocacef Groep is daarnaast onderdeel van PHOENIX Group, Europees marktleider in 3PL, wholesale en retail van farmaceutische producten en actief in 29 Europese landen.

Meer over de dienstverlening van Brocacef Healthcare Logistics

Wij helpen u graag verder

Benieuwd wat Brocacef Healthcare Services voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over een van onze diensten? Wij denken graag mee over uw zorg gerelateerde vraagstuk.

Bernhard Geertsema

Neem contact op met Bernhard Geertsema

Projectcoördinator