Apotheker bij medicijnlade

BENU Franchise


Combineer lokaal ondernemerschap met een sterke apotheekformule.

Onderneem wijs, met BENU Franchise

Als zelfstandig apotheker wilt u klanten altijd de beste zorg bieden, maar de regeldruk, beschikbaarheid van medicijnen en het personeelstekort maken uw werk soms lastig. Wilt u als ondernemer werk uit handen geven, maar wel zelfstandig blijven? De BENU Franchise biedt alles wat u als zelfstandig apotheker nodig heeft. Van ondersteuning in de bedrijfsvoering tot (online) zorgservices en marketingcommunicatie. Zo kan u weer tijd steken in waar het om draait: persoonlijke aandacht voor uw klanten.

BENU Franchise: ondernemerschap én samenwerken

BENU is met bijna 340 apotheken en 3,6 miljoen klanten marktleider. Daarmee geeft BENU Franchise u als zelfstandig apotheker de mogelijkheid onderdeel te zijn van een sterk landelijk merk. Zo behoudt u uw zelfstandigheid én heeft u met BENU Franchise de voordelen van samenwerken met een stabiel en groeiend bedrijf.
 

De 4 wijsheden van BENU Franchise

Wijsheid #1 Echte zorg is toegankelijke zorg
Iedereen is anders en iedereen verdient goede zorg. Daarom helpt BENU waar en wanneer het nodig is. In de apotheek in de wijk, aan huis, online of via Mijn BENU. We staan overal klaar. Zo zorgen we samen dat zorg altijd dichtbij  en vernieuwend is. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.
Wijsheid #2 Geniet van de kracht van samen

Groot zijn kent nogal wat voordelen. Zo geniet je van schaalvoordeel, veel kennis, data en expertise. En dat is erg handig, bijvoorbeeld bij onderhandelingen met zorgverzekeraars. Met ons expertisecentrum ondersteunen we apotheken met onder andere medicijnbeoordelingen en astma en COPD zorg. Op basis van trends ontwikkelen we ook nieuwe zorgpaden, bijvoorbeeld die voor preventie van prostaatproblemen en de huidanalyse. En daar profiteert iedereen van. Geniet van de kracht van samen. 

 

Wijsheid #3 Doe waar je goed in bent
Klinkt simpel. Maar in de praktijk wordt er vaak veel meer van je gevraagd dan waar je goed in bent. Daarom zorgen wij voor uitstekende ondersteuning en ontzorgen we je op het gebied van werkprocessen, gepersonaliseerde marketing en data-inzichten. We nemen zo zoveel mogelijk werk uit handen, zodat je alle tijd en aandacht kunt geven aan de klanten in jouw wijk.
Wijsheid #4 Pak de voorsprong, onderneem toekomstbestendig
We willen de beste apothekers van vandaag én morgen zijn. Daarom halen we veel kennis uit data en maken we onze systemen elke dag slimmer. We spelen in op nieuwe marktontwikkelingen, blijven onze zorg optimaliseren en hebben een effectieve klantbenadering. Met ons online en landelijk netwerk zijn we klaar voor de toekomst.
We zeggen niet voor niets: “Onderneem wijs, met BENU Franchise.”

Wat kunt u van ons verwachten?

Samenwerken met BENU zorgt voor meer tijd, zekerheid en rendement. Dit is wat u van ons kunt verwachten:

  • Herkenbare uitstraling en landelijke naamsbekendheid.
  • Onderhandelingen met zorgverzekeraars.
  • Efficiënte bedrijfsvoering, zoals werken volgens LEAN principes.
  • Schappenplan voor zelfzorgproducten.
  • Marketing- en communicatieondersteuning en advies
  • Waardevolle (online) zorgservices om uw klanten beter te helpen (bijvoorbeeld Mijn BENU, de BENU Medicijnscan en de BENU Gezondheidscheck).

Wat vragen wij van u?

Als BENU franchisenemer investeert u jaarlijks een vast bedrag van 15.700 euro. Daarnaast vragen wij een eenmalige bijdrage voor de BENU-uitstraling van uw apotheek, zoals branding van de winkelvloer en het invoeren van (nieuwe) bedrijfsprocessen. Wij weten uit ervaring dat u dit bedrag jaarlijks gaat terugverdienen, omdat de samenwerking met BENU u veel tijd bespaart in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Hoe wordt u BENU franchisenemer?

Bent u zelfstandig apotheker en wilt u BENU franchisenemer worden? Wij leggen u graag uit hoe dat proces verloopt. 

Fase 1: Oriëntatie

U maakt kennis met het BENU franchiseteam en ontdekt alles over onze slimme digitale systemen. Ook bezoekt u een apotheek, zodat u een goede indruk krijgt van de formule. Daarnaast maken wij voor u een kostenoverzicht op maat. 

Fase 2: Implementatie 

We doorlopen alle processen in uw apotheek en maken een BENU draaiboek op maat. Daarnaast bieden wij u hulp bij contracten, IT en marketing. 

Fase 3: Samenwerking

Wij geven u advies en ondersteuning op maat. Onze focus ligt op het zo efficiënt mogelijk inrichten uw apotheek, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsvoering en dienstverlening.

Wij helpen u graag verder 

Heeft u interesse in de BENU Franchise of heeft u vragen over de werkwijze en samenwerking? Neem vrijblijvend contact op met Corry Luteijn voor meer informatie. 

 
Franchise manager corry

Neem contact op met Corry Luteijn 

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek