Apotheek balie met klanten

Twee merken, één focus

Met BENU voor consumenten en Brocacef voor zorgprofessionals willen we de nummer één zorgpartner zijn waar mensen bewust voor kiezen

Organisatie

Brocacef Groep bestaat uit een groep bedrijven, met circa 5.300 medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor de gezondheid van mensen. Met de merken Brocacef en BENU is de organisatie daar waar mensen behoefte hebben aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Thuis, in ziekenhuizen, instellingen en in apotheken. 

Op de consumentenmarkt zijn we in het hele land zichtbaar én dichtbij met onze BENU keten van ongeveer 350 apotheken. Daarnaast online met benu.nl waar medicijnen, medische hulpmiddelen en zelfzorg producten te bestellen zijn. 

In de zakelijke markt bedient Brocacef een grote diversiteit aan zorgverleners. Van apotheken en apotheekhoudende huisartsen tot zieken-, verzorgings- en verpleeghuizen en farmaceutische producenten. 

Brocacef Groep is onderdeel van de PHOENIX group in het Duitse Mannheim.

Organogram Brocacef Groep
Brocacef Groep is onderdeel van de Duitse PHOENIX Group. Brocacef Groep N.V. is de holding die direct of indirect de aandelen houdt van de onderliggende BV’s waarin de diverse zorgactiviteiten plaatsvinden. Het handelsregisternummer van de holding is 30122110. Statutair is ons concern gevestigd in Maarssen. Onze locaties zijn verspreid over het hele land. Hierbij richt ons merk Brocacef zich op de zakelijke markt, terwijl BENU de consumentenmarkt bedient.

Groepsdirectie

Maximilian Wachter (CEO), Bart Tolhuisen (CFO), Bastiaan Princée (groepsdirecteur commerce wholesale), Paméla Peters (groepsdirecteur omnichannel), Arno Lepoutre (groepsdirecteur operations & logistics), Jordi Gernaert (groepsdirecteur voor ICT & digital).

Board of Brocacef Group

Bedrijfsvideo

Brocacef en BENU zetten zich dagelijks in voor de gezondheid van mensen. In onderstaande video laten we zien waar het voor ons om draait: mensen helpen gezond te zijn en te blijven.