Heftrucks tussen stellingen in warehouse

Farmaceutische producenten

Van supply chain-oplossingen voor medicijnen en medische hulpmiddelen tot ondersteuning bij patiënten thuis.

Als farmaceutisch producent wilt u dat uw medicijnen veilig, snel en op tijd bij patiënten terechtkomen. Brocacef regelt voor u het logistieke proces van begin tot eind en ondersteunt patiënten bij de uitleg, inname en toediening van specialistische medicijnen. Daarmee is Brocacef Healthcare Logistics en Services een unieke combinatie van logistiek en zorg. Zo draagt u samen met ons bij aan de medicatieveiligheid en therapietrouw van patiënten.

Lees meer over onze unieke combinatie van logistiek en zorg

English speaking visitors can read information on the English version of the website

Brocacef Healthcare Logistics: inslag, opslag en distributie

Als farmaceut of producent wilt uw producten op het juiste moment op de juiste locatie krijgen. Een betrouwbare en kwalitatieve supply chain-partner is daarbij essentieel. Brocacef Healthcare Logistics (BHL), zorgt al meer dan 30 jaar, als logistieke serviceprovider onder andere voor warehousing en GDP-transport. Wij leveren diensten aan alle sectoren binnen de gezondheidszorg: medicijnen (Rx, biotech, opiaten, cytostatica), zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen.

BHL werkt volgens GMP en GDP-richtlijnen en is onder andere ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Brocacef Groep is onderdeel van PHOENIX Group, Europees marktleider in 3PL, wholesale en retail van farmaceutische producten, actief in 29 Europese landen.

Meer over de dienstverlening van Brocacef Healthcare Logistics

Brocacef Healthcare Services: zorgondersteuning op maat

De zorgprogramma’s van Brocacef Healthcare Services (BHS) nemen u werk uit handen. Dankzij onze landelijke apotheek, in samenwerking met verpleegkundigen, krijgen patiënten de optimale farmaceutische zorg die zij nodig hebben.

Brocacef Healthcare Services biedt zorgprogramma's op maat rondom het gebruik van een specialistische medicijnen, zoals clinical trials, early access programma’s en effectiviteitsstudies. Als landelijke apotheek zorgen wij ervoor dat een zorgprogramma voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Daarnaast regelen we de logistiek, specialistische zorg thuis, farmacovigilantie, maken rapportages en monitoren de patiënttevredenheid. Wij verzamelen voor u gevalideerde data over de effectiviteit van uw medicijnen.

BHS werkt volgens GDP-richtlijnen en is onder andere ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. 

Meer over de dienstverlening van Brocacef Healthcare Services
Overzicht van dienstverlening door Brocacef Healthcare Logistics en - Services

Wij helpen u graag verder

Benieuwd wat Brocacef Healthcare Logistics en Services voor u kan betekenen op het gebied van logistiek en zorg? Of heeft u vragen over een van onze diensten? Wij helpen u graag.

Neem contact op met Dennis Payne

Commercieel manager BHL & BHS