Klant neemt bestelling in ontvangst in apotheek

BENU voor consumenten

BENU. Ieder mens, andere zorg.

BENU. Ieder mens, andere zorg.

Met ruim 3,4 miljoen klanten en 3500 medewerkers is BENU een van de grootste zorgverleners in Nederland. Samen met (huis)artsen, verpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers en andere zorgverleners streven we naar een optimale samenwerking om iedereen van de juiste zorg te voorzien. Slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg. Dat is onze ambitie.

Gezond zijn en blijven

BENU is meer dan een apotheek. Of u nu medicijnen, medische hulpmiddelen, zelfzorgproducten of leefstijladvies nodig heeft. BENU helpt iedereen gezond te zijn en te blijven. Bekijk de overige persoonlijke dienstverlening van Mijn BENU.

Dit doen wij online en vanuit 350 BENU apotheken in het land.

Vergoede zorg

BENU heeft contractafspraken over het leveren van medische hulpmiddelen, services en medicijnen met alle zorgverzekeraars. De kosten declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

BENU Webshop

Voor vrij verkrijgbare hulpmiddelen en medicijnen (niet-vergoede zorg) kunt u terecht in de BENU Webshop of bij uw lokale BENU apotheek.

Onderdeel worden van BENU?

Overweegt u als zelfstandige apotheker om u aan te sluiten bij BENU? Lees meer over BENU Franchise.

Onderdeel van Brocacef Groep

BENU is onderdeel van de Brocacef Groep en de PHOENIX Group, een grote Europese speler in de farmaceutische zorg. Lees meer over Brocacef Groep
Ga naar benu.nl