Deelnemers Young Talent programma

Werken bij Brocacef en BENU: met hart voor de zorg

Ben jij de professional die ons helpt de gezondheidszorg zo slim, persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken?

Samen op weg naar de zorg van de toekomst

Zoek je een uitdagende functie bij een innovatieve en diverse organisatie? Brocacef Groep is altijd in beweging en bouwt aan de gezondheidszorg van de toekomst. Wij kijken verder dan een medicijnrecept of zorgmiddel, want dat is waar het voor ons om draait: mensen helpen gezond te zijn én blijven.

Wij zetten ons daarom ook in voor onze omgeving en werken aan een duurzame organisatie. Een gezond leven begint immers bij een gezonde leefomgeving. Heb jij ook een hart voor de zorg en vind jij groei en ontwikkeling belangrijk? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Bekijk alle vacatures in apotheken
Bekijk onze vacatures in de logistiek
Bekijk onze vacatures op het hoofdkantoor

Zó uitdagend is werken bij Brocacef Groep

De kennis, ambitie en persoonlijke groei van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Daarom bieden we je een uitdagende werkomgeving met veel ontwikkelkansen. Of dat nu is op ons hoofdkantoor, in de apotheek of logistiek.

We hebben ook aandacht voor wat jij nodig hebt om gezond en prettig aan het werk te zijn. En als het even kan, geven we jou daarbij de regie in handen. Want wij zijn ervan overtuigd dat jij dan het beste uit jezelf haalt. 
Bijvoorbeeld met ons Young Talent programma en een eigen Learning & development academy. Maar ook door onze informele, op samenwerking gerichte bedrijfscultuur.

Benieuwd naar de ervaringen van medewerkers van Brocacef en BENU? Lees meer over je toekomstige collega's en het werk dat zij doen.   

Actief in de hele farmaceutische keten

Brocacef Groep is actief in de hele farmaceutische keten. Zo geven wij advies over gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Thuis, in ziekenhuizen, verpleeghuizen en in onze apotheken. Maar wij zijn er ook voor zorgprofessionals en leveren oplossingen als maatmedicatie, central filling en softwareprogramma's. Daarnaast regelen we de distributie van medicijnen en optimaliseren we logistieke processen.

Lees meer over onze producten en oplossingen.

Diversiteit en inclusie

Pas wanneer je jezelf bent, kun je je talenten optimaal inzetten. Daarom zetten we ons binnen Brocacef en BENU in voor diversiteit en inclusiviteit. Zo dragen we bij aan een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten. Benieuwd waarom wij graag werken met medewerkers die passen bij de omgeving? Lees het verhaal van apothekers Widiane, Nuriye en Pieter in Rotterdam-Zuid.

Aan de slag bij Brocacef en BENU

Wil jij je dagelijks inzetten voor de gezondheid van mensen en werken in een leerzame en uitdagende omgeving? Voor zowel BENU als Brocacef zijn er vacatures voor diverse functies, stages en leerwerkplekken. Ben je enthousiast, wil je solliciteren of heb je vragen? Neem contact op met een van onze recruiters.

Estatira van den Berg

Estatira van den Berg

Corporate recruiter Brocacef
Miranda Van Blitterswijk

Miranda van Blitterswijk

Corporate recruiter BENU