Apotheekbereidingen

Medicijnbereidingen op maat: eenvoudig geregeld, kwaliteit gegarandeerd en dus altijd de beste zorg.

Hoogwaardige bereidingen dankzij deskundig advies van onze apothekers

In uw apotheek of ziekenhuis wilt u aansluiten bij de specifieke behoeften van uw patiënten. Daarvoor heeft u soms specifieke apotheekbereidingen nodig. Bij Brocacef Ziekenhuisfarmacie bent u hiervoor aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring bieden wij hoge kwaliteit, deskundig advies en bestelgemak. Bestellen kan via ons klantportaal , maar ook via uw Apotheek Informatie Systeem (AIS). Weten hoe? Bekijk dan de handleiding CGM/Mira  en handleiding Pharmacom. Op deze manier kunt u nog sneller en gemakkelijker zowel uw voorraadbereidingen als uw individuele bereidingen bestellen.

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over apotheekbereidingen

Waarom kiezen voor onze dienstverlening?

  • Hoogwaardige bereidingen op maat, zowel voorraadbereidingen als individuele bereidingen
  • Producten voldoen aan de GMP normen en ISO-certificering volgens ISO 9001:2008
  • Controle of samenstelling en toedieningsvorm optimaal zijn
  • Proactief advies, bijvoorbeeld voor een goedkoper alternatief
  • Makkelijk online of vanuit AIS bestellen, met snelle levering 
  • Professionele ondersteuning via onze servicedesk
  • Ruim 40 jaar ervaring met apotheekbereidingen

Assortiment, kwaliteit en bestellen

Met ons uitgebreide assortiment bereidingen van hoge kwaliteit sluiten we aan bij de behoeften die uw individuele patiënten hebben. U kunt eenvoudig via het AIS en MijnBrocacef/bereidingen bestellen. Daarna zorgen wij ervoor dat u uw bestelling snel op locatie ontvangt.

Uitgebreid assortiment

U kunt bij ons terecht voor alle gangbare soorten apotheekbereidingen, zowel op voorraad als individueel. Bij ons krijgt u altijd het juiste medicijn, bereid voor de specifieke behoefte van de patiënt.

Hoge kwaliteit

Uiteraard houden wij ons aan de Europese GMP-richtlijnen en voldoen aan de ISO-normering. Verder richten wij ons zo goed mogelijk naar de vergoedingssystematiek van verzekeraars. 

Makkelijk bestellen

U kunt alle gangbare bereidingen eenvoudig online bestellen via Mijn Brocacef en via uw Apotheek Informatie Systeem. Op de pagina 'Bereidingen' in Mijn Brocacef vindt u ons volledige assortiment. Ook bereidingen buiten het standaard assortiment kunt u hier bestellen. Recepten en andere documenten kunt u direct uploaden. Daarnaast krijgt u toegang tot bijsluiters en vrijgiftecertificaten.

Bestelt u een bereiding uit voorraad voor 15:00 uur? Dan ontvangt u de bestelling de volgende ochtend – bij levering via het transportnetwerk van Brocacef. Individuele bereidingen binnen het assortiment zijn de volgende ochtend binnen als u voor 11:00 uur bestelt. Bereidingen buiten het assortiment ontvangt u binnen maximaal drie werkdagen. Is dit niet snel genoeg? Wij bieden ook spoedleveringen.

Vraag 't onze servicedesk

Voor vragen over bereidingen kunt u terecht bij onze servicedesk. Onze apothekers helpen u graag met hun kennis en jarenlange ervaring met bereidingen voor zowel de eerste als de tweede lijn. Van maandag tot en met vrijdag staan ze voor u klaar tussen 9:00 en 17:00 uur, telefoonnummer +31 47 85 09 245.

Proactief advies

Het is belangrijk dat u medicijnen doelmatig inzet. Daarom helpen we u met triage. We beoordelen voor alle aanvragen of de samenstelling en toedieningsvorm optimaal zijn. Twijfelen we hierover, dan nemen we contact op met u of, indien u dat wenst, met de voorschrijvend specialist. Ook gaan we na of er goedkopere, maar gelijkwaardige alternatieven beschikbaar zijn. In dat geval adviseren we u om het goedkopere middel te bestellen.

Genotificeerd in G-standaard

Alle voorraadartikelen uit ons assortiment zijn genotificeerd in G-Standaard. Hierdoor kunt u ze eenvoudig selecteren in uw AIS en op naam van de patiënt zetten. Dit maakt het ook makkelijk om de medicatie te bewaken. Bovendien kunnen bestellingen op deze manier makkelijk worden gedeclareerd en vergoed.

Vrijgiftecertificaten

Hier vindt u al onze vrijgiftecertificaten:

Vrijgiftecertificaten

Patiënteninformatie

Hier vindt u alle beschikbare documenten met patiënteninformatie:

Patiënteninformatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?