Central filling medewerker

Medicijnen

Bestel medicijnen online, gemakkelijk en snel uit het volgesorteerde farmaceutisch assortiment van Brocacef.

Maatwerk en efficiëntie staan voorop

Medicijnen ontvangen waar én wanneer u ze nodig heeft. Brocacef levert alle genees- en hulpmiddelen die apotheken, zorginstellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen nodig hebben. Van klinische voeding, gips, infuusvloeistoffen en wond- en incontinentieproducten tot medicijnen en dermatica. Is een medicijn door tekorten (tijdelijk) niet beschikbaar? Brocacef is onderdeel van PHOENIX Group, Europees marktleider in farmaceutische producten, en kan medicatie ook via parallelimport verkrijgen. Zo heeft u altijd toegang tot moeilijk verkrijgbare medicijnen. 

Specialist in medicijntransport

Bij Brocacef kunt u rekenen op een strakke logistieke dienstverlening. Wij leveren uw bestelling op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en samenstelling. En op het tijdstip dat u het beste uitkomt, ook ‘s nachts. Heeft u een spoedbestelling? Ook dat is mogelijk. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Als specialist op het gebied van medicijntransport zorgen wij altijd voor een veilige en passende logistieke oplossing.

BROKIS: makkelijk, snel en efficiënt bestellen

BROKIS is het gratis online bestelsysteem voor klanten van Brocacef. Daarmee heeft u altijd toegang tot het uitgebreide assortiment en bestelt u makkelijk en snel de medicijnen die u nodig heeft. 

Voordelen BROKIS

  • Vlotte bestellingen en deskundig assortiment advies
  • Actuele informatie over het totale assortiment
  • Ook spoed- en noodleveringen mogelijk: 24 uur per dag en 365 dagen per jaar
  • Digitaal voldoen aan de verplichtingen van de Opiumwet*
*Goed om te weten: De Inspectie Gezondheidszorg beschouwt bestelsysteem BROKIS als digitaal archief in het kader van de Opiumwet. Daarom hoeft u geen driemaandelijkse kopie van uw IMM-recepten meer te versturen en ontvangt u de Opiumwetbrief digitaal.   
 

Extra’s BROKIS PRO

Heeft u behoefte aan meer mogelijkheden? Met een abonnement op BROKIS PRO kunt u het bestelproces verder optimaliseren. Dit systeem bestaat uit twee extra onderdelen: 

  • BROKIS PRO Check: tijdens het doen van uw bestelling zoekt het systeem naar het meest optimale middel voor uw patiënt, volgens de afspraken met de zorgverzekeraar. Vervolgens krijgt u informatie over alternatieve en vervangende middelen.
  • Extra informatie over medische artikelen en het gebruik ervan.

Wij helpen u graag verder 

Wilt u medicijnen en hulpmiddelen bestellen bij Brocacef en gebruikmaken van het online bestelsysteem BROKIS? Of heeft u vragen over deze dienst? Neem contact met ons op. 

 

Medewerkers contact en support

Neem contact op met contact en support

Wij zijn bereikbaar van 8.00 - 18.00 uur van maandag t/m vrijdag