Sunrider e-bakfiets in beweging

Werken in de logistiek

Wil je nuttig en verantwoordelijk werk doen? En zoek je een baan in de zorglogistiek? Ontdek of wij de baan hebben die bij je past. 

Kom werken in de logistiek voor Brocacef en BENU

Wil jij je dagelijks inzetten voor de gezondheid van anderen? En apotheken en een groot aantal ziekenhuizen en zorginstellingen voorzien van de juiste medicijnen en hulpmiddelen? Dan past werken in een van onze fulfilment centers misschien bij jou. Hier vandaan leveren we dagelijks zo’n 700.000 medicijnverpakkingen aan apotheken in heel Nederland. En jij kan daar als  planner, medewerker voorraadbeheer of teamleider aan meewerken.

Bekijk onze vacatures in de logistiek

Zorglogistiek: draag bij aan de gezondheid van mensen

Bij Brocacef draait het om mensen helpen gezond te zijn en te blijven. En door een baan in de zorglogistiek draag jij daaraan bij. Brocacef Groep levert medicijnen en medische hulpmiddelen aan klanten in heel Nederland. Daarom werken we vanuit onze fulfilment centra (FC) in Amsterdam, Eindhoven en Deventer. Ons distributiecentrum in Ede (van Brocacef Healthcare Logistics) levert dienstverlening aan farmaceutische producenten, terwijl centrum in Zevenbergen maatmedicatie produceert.  

Benieuwd hoe zo’n distributiecentrum tot stand komt? Lees het interview met programmamanager Koen Gudde over de ontwikkeling van onze nieuwbouw.

Zo uitdagend is werken bij Brocacef Groep

Wij zijn altijd in beweging en vinden kennis, ambitie en persoonlijke groei belangrijk. We willen dat je je snel thuis voelt en bent ingewerkt. Ons onboardingsprogramma en inwerktraject helpen je daarbij. Je komt terecht in een betrokken organisatie en hecht team, waarin je met elkaar zorgt dat medicijnen op tijd klaar zijn voor levering. Bouw je graag mee aan goede zorg? Dan ben je bij ons op de juiste plek. 

Daarom wil jij bij ons werken 

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vitaliteitsprogramma, pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld en 5 weken vakantie
  • Toegang tot GoodHabitz; een zeer groot (online) trainings- en opleidingsaanbod voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Brocacef Academy (met o.a. leiderschapstrainingen en Young talent program)
  • De mogelijkheid om naar keuze fiscaal voordelig producten aan te schaffen via het platform Fiscfree, zoals een (elektrische) fiets
  • Aandacht voor jouw vitaliteit door vrijblijvende deelname aan webinars, virtuele bodyfit workouts of meditatiesessies

Aan de slag bij Brocacef Groep?

Ben je enthousiast over een functie in de logistiek en wil je solliciteren? Neem contact op met onze recruiter.   
Bekijk onze vacatures in de logistiek
Estatira van den Berg

Estatira van den Berg

Corporate recruiter Brocacef