Logistic Service Provider

Brocacef Healthcare Logistics is gespecialiseerd in supply chain oplossingen voor de farmaceutische en medische hulpmiddelen industrie. 

 

Gespecialiseerde logistiek voor farmaceutische producten en medische hulpmiddelen

Brocacef Healthcare Logistics biedt internationale opdrachtgevers logistieke diensten aan van inslag, opslag, pick & pack, aflevering en retourzendingen tot financieel management. Wij leveren aan alle farmaceutische groothandels, apotheken en ziekenhuizen en zijn uniek in het aanbieden van ‘Total Fulfilment’. Of het nu om standaardprocessen of op maat gemaakte rapportages gaat: onze logistieke professionals laten alle aspecten van de pre-wholesale soepel verlopen en anticiperen op elke wens uit de markt.

Neem contact op met Dennis Payne 

Voor al uw vragen over gespecialiseerde logistiek.

Waarom kiezen voor Brocacef Healthcare Logistics als uw logistiek dienstverlener?

 • Meer dan 25 jaar ervaring als logistiek dienstverlener in alle farmaceutische product categorieën (specialité, generiek, OTC en medische hulpmiddelen)
 • Modern, centraal gelegen magazijn met hoge kwaliteits- en veiligheidstandaarden
 • Meertalige Customer Support afdeling
 • Volledige order-to-cash flow
 • Volledige GDP-dekking voor alle logistieke processen
 • Value added services (bemonstering, recall management, GMP activiteiten)
 • Business Intelligence 
 • Volledig dekkend transportnetwerk in de Benelux
 • In bezit van alle vereiste certificaten en vergunningen
 • Mogelijkheden voor interfacing op alle niveaus
 • Als onderdeel van Phoenix Group toegang tot de Europese markten

Van bestelling tot betaling

Wij verzorgen het hele proces voor de distributie van medicijnen en verwante producten. Inslag, opslag en transport, maar ook diverse aanvullende taken daaromheen.

Opslag

Het magazijn van Brocacef Healthcare Logistics ligt centraal gelegen in Nederland, te Amersfoort. Het is een geconditioneerd magazijn met een oppervlakte van 14.000m2. Het magazijn biedt de mogelijkheid voor 40.000 palletlocaties; de palletlocaties zijn onderverdeeld in geconditioneerde 15-25°C opslag (ambient), geconditioneerde 2-8°C opslag en een opiatenkluis. Daarnaast heeft Brocacef Healthcare Logistics een apart gebied waar goederen in legborden liggen opgeslagen en waar orders gepickt kunnen worden op verpakkingsniveau (piece-picking). De magazijnen voldoen aan alle eisen (GDP) om de hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden te garanderen. Alle ruimtes worden 24/7 gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid. Het magazijn in Amersfoort is voorzien van een sprinklersysteem.

Transport

Vanuit ons magazijn bevoorraden wij groothandels, apotheken en ziekenhuizen via het Brocacef transportnetwerk. Het transport is volledig temperatuur gecontroleerd (zowel ambient als gekoeld). Daarnaast is er een volledige track & trace beschikbaar van uw zending, inclusief bewijs van aflevering.

Aanvullende diensten

Wij bieden u aanvullende diensten om u verder te ontzorgen. Zo kunnen we samples nemen, retourzendingen verwerken, recalls verzorgen, ompakken, relabelen en displays vullen. Ook administratieve taken als het verzorgen van market release en financiële taken als facturering, debiteurenbeheer en verwerking van prijsafspraken nemen we graag van u over. We zetten business intelligence in om u regelmatig op de hoogte te houden van relevante marktinformatie. Desgewenst kunnen we de rapporten toespitsen op uw specifieke situatie en wensen. 

Hoe kunnen wij u verder helpen?