Ziekenhuisverplaatste zorg

Bij ziekenhuisverplaatste zorg krijgen patiënten thuis hun speciale medicijnen toegediend.

Ziekenhuisverplaatste zorg - de juiste medicatie en zorg bij de patiënt thuis

Wij bieden in opdracht van zorginstellingen ziekenhuisverplaatste zorg aan: speciale medicijnen aan huis, toegediend en begeleid door onze eigen gespecialiseerde verpleegkundige. Door de behandeling bij de patiënt thuis te laten plaatsvinden (en dus niet poliklinisch), maken we samen met u de zorg persoonlijker, minder tijdrovend en minder belastend.

Neem contact op met Dennis Payne 

Meer weten over ziekenhuisverplaatste zorg? Neem contact op met Dennis Payne via
Bent u al deelnemer in een van onze zorgprogramma's? Heeft u vragen of hulp nodig?
Ga naar de pagina over patiëntondersteuning.

Waarom kiezen voor ziekenhuisverplaatste zorg?

  • Efficiënte oplossing voor behandeling en begeleiding van patiënten waardoor minder druk op de polikliniek komt.
  • Sterke persoonlijke band door 1-op-1 aandacht voor de patiënt; verbetert de kwaliteit van zijn of haar leven
  • Toegewijde verpleegkundige met niveau 5/6 BIG-registratie
  • Altijd de juiste zorg op maat door nauwe samenwerking tussen verpleegkundige en specialist

Brocacef Healthcare Services: uw partner in farmaceutische zorg

Brocacef Healthcare Services begrijpt hoe ingrijpend farmaceutische zorgverlening kan zijn. Daarom denken wij graag met onze partners mee over hoe we deze zorg zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.

Patiënt support programma's

Naast ziekenhuisverplaatste zorg – waarbij de zorginstelling de opdrachtgever is en Brocacefs primaire taak die van zorgverlener is – bieden we ook Patiënt support programma’s aan. Deze programma’s voeren we uit in opdracht van farmaceutische bedrijven. Onze rol is ook anders: we nemen de gehele apothekersfunctionaliteit over, waaronder het ter hand stellen, de medicatiebewaking en de levering van de medicatie bij de patiënt thuis. Verder krijgt de patiënt (eveneens thuis) instructie en begeleiding van een van onze gespecialiseerde verpleegkundige.

Zorgoplossingen voor medicijnleveringen en ziektebeelden

Brocacef Healthcare Services (BHS) biedt zorgoplossingen voor de levering van medicijnen en voor ziektebeelden. Deze oplossingen variëren van de levering van medicijnen aan patiënten op iedere gewenste locatie tot verpleegkundige zorg. Dit doen wij met een dedicated team van verpleegkundigen en farmaceutisch geschoolde medewerkers die 24/7 bereikbaar zijn. Ook beschikken wij over specialistische kennis om patiënten optimaal te ondersteunen bij het gebruik van hun medicijnen.

Samenwerking ziekenhuizen

Onze samenwerking met ziekenhuizen verschilt per ziekenhuis, afhankelijk van de behoefte. Wij werken samen met poliklinische apotheken of met bepaalde specialismen. Onze service varieert van de levering van medicijnen bij patiënten thuis en het geven van instructies tot het toedienen van medicijnen.

Hoe kunnen wij u verder helpen?