BENU voor de Consumentenmarkt

Met meer dan 345 apotheken door het hele land is BENU altijd zichtbaar en dichtbij. Maar we maken de zorg vooral ook slimmer en persoonlijker.

Uw partner voor medicatie en medische hulpmiddelen

Met BENU richt Brocacef Groep zich volledig op de zorgmarkt voor consumenten. Onze BENU Apotheken staan voor toegankelijke en innovatieve medicijnzorg. BENU Direct biedt persoonlijk advies en praktische ondersteuning op het gebied van medische hulpmiddelen.

Toegankelijke en innovatieve medicijnzorg

BENU is met meer dan 345 apotheken de grootste keten van apotheken in Nederland. Ook op het gebied van zorginnovatie lopen we voorop. We wisselen actief kennis uit met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten. Zo komen we tot moderne oplossingen en nieuwe vormen van samenwerking die de zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker maken. Wilt u als apotheker meer weten over onze franchiseformule, ga dan naar onze BENU formulepagina.

Passende hulpmiddelen, persoonlijk advies

BENU Direct is gespecialiseerd in ondersteuning en advisering van patiënten die medische hulpmiddelen nodig hebben. We richten ons op incontinentie, diabetes, stoma, wondzorg en medische drinkvoeding. In direct contact met de patiënt, of in samenwerking met zorgprofessionals. Bent u zorgverlener en geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kijk dan op www.benudirect.nl/zorgprofessional voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden.

Hoe kunnen wij u verder helpen?