Brocacef Healthcare Services

Wij zijn uw partner voor vooruitstrevende oplossingen met ruime ervaring in zorgprogramma's.

Het begint bij de patiënt

Healthcare bedrijven ontwikkelen continu betere medicijnen. Middelen die effectiever zijn, minder bijwerkingen hebben of kostenefficiënter zijn. Maar goede farmaceutische zorg gaat veel verder dan een goed medicijn. Van een nauwkeurige diagnose tot een zorgvuldig uitgekiend zorgprogramma: uiteindelijk draait alles wat wij doen om het welzijn van mensen. Alleen met oprechte interesse in wat hen beweegt, zorg je voor de beste zorg. Wij streven naar zorg op maat 'tot in de huiskamer', of waar de patiënt zich ook bevindt.

De slimme verbinder in de zorgketen

Bij Brocacef Healthcare Services staat de patiënt in het middelpunt. De kennis in ons bedrijf maakt het verschil. Deze kennis zit voornamelijk bij onze mensen. Ook is Brocacef onderdeel van een groot internationaal netwerk. Dit biedt toegang tot informatie, ervaring en de laatste innovaties. Wij hebben hechte en langlopende relaties. Maar ook nieuwe samenwerkingen en onconventionele vraagstukken gaan we niet uit de weg. De onderlegger bij alles wat we doen is dat onze klanten ons willen vertrouwen en dat ook kunnen.

Neem contact op met Dennis Payne 

Meer weten over onze zorgprogramma's? Neem contact op met Dennis Payne via

Brocacef Healthcare Services is een unieke partner omdat:

  • Bij ons staat de patiënt echt centraal
  • Dankzij onze kennis en partnership komen wij tot betere oplossingen voor een veilig medicijngebruik en hogere therapietrouw
  • Wij zijn ook uw partner als het gaat om een efficiëntere inrichting van logistieke en financiële stromen

Hoe kunnen wij u verder helpen?