Maatmedicatie

Brocacef is uw maatmedicatie specialist voor het maken van medicijnrollen voor chronisch zieken.

Medicijnen op maat, per innamemoment verpakt

Brocacef is specialist in het maken van medicijnrollen. Wij houden ons bezig met het per innamemoment verpakken van medicijnen voor patiënten thuis en in verpleeghuizen. Dit gebeurt met de allernieuwste apparatuur,  waarmee medicijnen secuur voor de patiënten worden verpakt.

Medicijnrollen, ook wel bekend als baxterrollen, verhogen de medicatieveiligheid én vergroten de therapietrouw. Daarnaast brengen de rollen gemak voor de patiënt en ondersteuning voor het verplegend personeel. Wekelijks produceert Brocacef 210 kilometer aan maatmedicatie medicijnrollen. Dit is grofweg hemelsbreed de afstand tussen onze verpakking locatie in Amersfoort tot Aken.


Feiten en cijfers over medicijnrollen van Brocacef 

  • Wekelijks verpakken we miljoenen medicijnrolzakjes met meer dan 1200 verschillende soorten medicijnen.
  • Dat is elke week een medicijnrol met een lengte van 210 kilometer (oftewel de afstand van onze vestiging in Amersfoort tot Aken)!
  • Wij beschikken over een ruim assortiment voor chronisch zieken.

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over maatmedicatie

Onze klanten aan het woord

Tijdwinst en gemakkelijk
Apotheker

"Met de overschakeling naar de medicatierollen van Brocacef was de winst meteen merkbaar. Het uitreiken van de medicijnen kost minder tijd, want het is minder bewerkelijk. Alles ligt op maat per innamemoment klaar. Dat geeft een veel flexibelere organisatie en biedt de mogelijkheid dat ook anderen de medicijnen mogen uitreiken”

Hoe kunnen wij u verder helpen?