Wij zijn er voor

Samen maken we slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg.

Van apotheker tot zorgconsument - de vele doelgroepen van Brocacef

Brocacef bedient via haar diverse bedrijfsonderdelen een rijkgeschakeerd klantenpalet met een evenzo veelzijdig scala aan diensten en producten

Tot onze doelgroepen behoren apothekers, apotheekhoudende huisartsen, dierenartsen, ziekenhuizen, zorginstellingen, de farmaceutische industrie en andere industrieën en sectoren en zorgconsumenten. Voor elke groep geldt: samen maken we slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg.

Apothekers
Wij bieden u als apotheker alles wat nodig is om uw klanten persoonlijke zorg te kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor farmaceutische producten en diensten die het dagelijks werk in de apotheek efficiënter en klantvriendelijker maken. Van medicijnen, OTC, tot maatmedicatie en bereidingen. Maar ook ICT dienstverlening of logistiek consultancy.
Apotheekhoudende huisartsen
Als apotheekhoudende huisarts kunt u bij ons terecht voor alles wat (ook) een zelfstandig apotheker nodig heeft: kwalitatieve farmaceutische producten, een compleet assortiment, een online bestelsysteem (BROKIS) waarmee u makkelijk bestelt, verpakken en etikettering, bereidingen, Brocacef Medicijnrol, apparatuur, logistiek, consultancy, et cetera.
Farmaceutische industrie
Brocacef zet haar internationale netwerk in om uw farmaceutische bedrijf oplossingen te bieden voor opslag en distributie van de door uw onderneming geproduceerde medicijnen. Verder kunnen we patiënten begeleiden bij de uitleg, inname en toediening van uw specialistische medicijnen. 
Overige sectoren en industrieën
Buiten ziekenhuizen en apotheken levert Brocacef Supplies & Services ook drukwerk, verpakkingen en apparatuur aan andere sectoren en industrieën. Bijvoorbeeld aan de DHZ-branche, smaak- en geurstoffenindustrie of bijvoorbeeld de cosmetische, veterinaire en farmaceutische sector.
Zorgconsumenten
Via de apotheek, in een zorginstelling of bij u thuis: wij geven u aandacht en persoonlijke zorg. Voor uw medicijnen, zelfzorgmiddelen en medische hulpmiddelen kunt u terecht bij een BENU Apotheek . Bij BENU Direct krijgt u zorg op maat op het gebied van incontinentie, diabetes, stoma's, wondzorg en medische drinkvoeding. Verder kunt u ons terecht voor een groot assortiment aan huidverzorgingsproducten, ziekenhuisverplaatste zorg en Patiënt Support Programma's.
Ziekenhuizen
Brocacef voorziet uw ziekenhuis van een volledig assortiment medicijnen en medische gebruiks- en verbruiksartikelen voor klinische en poliklinische apotheken. Met onze consultancy diensten kunnen we uw ziekenhuis adviseren over het efficiënt inrichten van het logistieke en operationele proces in uw zorginstelling. Verder kunt u bij ons onder andere terecht voor central en local filling. 
Zorginstellingen
Onze dienstverlening aan zorginstellingen bestaat apotheekbereidingen en farmaceutisch toezicht. Ons hoofddoel is u te ontzorgen. Door het outsourcen van het farmaceutisch proces heeft uw instelling meer tijd (en geld) om juist datgene te bieden waar het echt om gaat: optimale kwaliteitszorg.

Hoe kunnen wij u verder helpen?