Andere industrieën en sectoren

Buiten ziekenhuizen en apotheken levert Brocacef ook drukwerk, verpakkingen en apparatuur aan andere sectoren en industrieën.

Maatoplossingen voor farmaceutische- en cosmetische industrie , DHZ en andere sectoren

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers en samenwerkingspartners. Voor sommige partners zijn we zelfs de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland. Deze relaties koesteren we, want samen staan we vele malen sterker dan alleen. En daarvan plukt uw onderneming (uitvulbedrijf, grootbereider, producent) in de DHZ-branche, smaak- en geurstoffenindustrie of bijvoorbeeld de cosmetische, veterinaire en farmaceutische industrie de vruchten van. Waarvoor kunt u zoal bij ons terecht?

Wij maken op maat of hebben standaard verpakkingen voor bedrijven uit diverse branches, waaronder de cosmetische en veterinaire sector. Met onze producten kunt u alles zorgvuldig en hygiënisch verpakken. 

Verder verzorgen wij uw drukwerk inclusief opmaak. Van etiketten en enveloppen tot dozen en zakken. Ook voor al uw primaire en secundaire verpakkingen bent u bij ons aan het goede adres. Van flessen en flacons tot doosjes en draagtassen. We denken graag met u mee over innovatieve oplossingen op maat. We voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en werken met een scala aan duurzame materialen. 

Voor de farmaceutische sector bieden we betrouwbare speciale apparatuur voor bereidingen, bewaren en temperatuurmonitoring (loggers). 

Hoe kunnen wij u verder helpen?