Farmaceutische dienstverlening

Brocacef Ziekenhuisfarmacie als toezichthoudende apotheek: een betrouwbare, betrokken, innovatieve partner die meer tijd voor zorg en veiligheid creëert.

Samen maken we zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker

Meer persoonlijke aandacht voor uw cliënten. Meer aandacht voor het leveren van kwaliteit voor goede en veilige zorg. Ziedaar de grootste winstpunten als u Brocacef Ziekenhuisfarmacie (BZF) kiest als toezichthoudende apotheek. Als marktleider bieden wij de gehele farmaceutische dienstverlening aan. Wij denken met u mee en hebben alle expertise in huis om u te ontzorgen en om samen met u te sturen op de reductie van kosten. Dichtbij én op locatie. Uw instelling kan zich dus met een gerust hart focussen op haar kernactiviteit: het optimaal begeleiden en ondersteunen van uw cliënten. 

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over farmaceutisch toezicht

Waarom kiezen voor Brocacef als toezichthoudende apotheek? 

  • Volledige ontzorging, zodat uw instelling meer tijd en aandacht kan besteden aan uw cliënten
  • Optimale medicatieveiligheid op de werkvloer
  • Snelle en flexibele levering van een groot assortiment medicijnen
  • Transparante gecertificeerde processen voor medicijnendistributie
  • Proactief advies over medicatieveiligheid, kwaliteit en doelmatigheid
  • Trainingen farmaceutische zorg voor artsen en verpleegkundigen
  • Meer dan 40 jaar ervaring met integrale farmaceutische zorg
  • Moderne ICT-oplossingen zorgen voor korte lijntjes
  • Vaste aanspreekpunten: apotheker en apothekersassistent
  • Scherpe prijzen

De complete dienstverlening van BZF

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van medicatieveiligheid. In nauwe afstemming met u richten wij een efficiënt proces in, leveren zelf alle medicijnen en bieden deskundig advies van een vaste apotheker en apothekersassistente.

Farmaceutisch proces

Brocacef Ziekenhuisfarmacie (BZF) biedt zorginstellingen, waaronder psychiatrische instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen, verslavingszorg, gehandicaptenzorg en (ziekenhuis)apotheken, alles wat u van een apotheker verwacht. Samen met u zorgen we ervoor dat uw zorgmedewerkers maximaal bezig kunnen zijn met het begeleiden en ondersteunen van de klant. Daar gaan we heel ver in. Wij zetten onze expertise in, daar waar u dit verwacht en van ons vraagt, maar ook proactief: ons dedicated team denkt met u mee over innovaties en vernieuwingen die uw zorginstelling nog beter in staat stellen de gewenste kwaliteit te bieden. Verder zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en advies. Uw klanten kunnen altijd rekenen op de juiste medicijnen. We richten een transparant ISO- en GMP-gecertificeerd proces in voor de farmaceutische distributie in uw instelling. In protocollen leggen we het hele proces vast, van voorschrijven tot toedienen. Indien gewenst kunnen we trainingen verzorgen. Ook farmacotherapeutisch overleg (FTO) inrichten , geneesmiddelencommissies, locatiebezoeken en bijvoorbeeld implementaties begeleiden behoren tot de mogelijkheden. Ook zorgen we voor een actueel formularium, zodat iedereen hetzelfde uitgangspunt heeft. We werken met moderne, efficiënte ICT-oplossingen en helpen u met de implementatie en het gebruik daarvan. Daarnaast kunnen we bij onze dienstverlening putten uit ons brede netwerk van BENU apotheken. U kunt er dus op vertrouwen dat het farmaceutisch toezicht bij ons in goede handen is. Zodat u alle tijd heeft voor hoogwaardige zorg voor uw klanten.

Vast aanspreekpunt voor vragen en advies

U heeft altijd een apotheker en een apothekersassistent als vast aanspreekpunt. Zij denken met u mee en ondersteunen u met advies. Dat werkt prettig samen. Bij hen kunt u terecht met vragen. Zij zetten hun kennis en ervaring in om uw instelling verder te helpen en kunnen bijvoorbeeld een rol spelen bij scholing en audits. Verder kunt u 24/7 terecht bij onze afdeling medicatieveiligheid.

Monitoring

We monitoren het medicatieproces continu. U krijgt uitgebreide rapportages die inzicht geven in voorschrijfgedrag en gemaakte kosten. Dankzij benchmarks kunt u deze resultaten vergelijken met die van andere instellingen. Samen met u zoeken we naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van medicatieveiligheid, kwaliteit en doelmatigheid.  

Klanten inlog Brocacef Ziekenhuisfarmacie

Brocacef Ziekenhuisfarmacie  is specialist in integrale farmaceutische dienstverlening. Indien u als zorginstelling klant bent bij Brocacef Ziekenhuisfarmacie dan krijgt u toegang tot uw eigen klantpagina. Op uw klantspecifieke pagina vindt u alle relevante informatie die betrekking heeft op de farmaceutische dienstverlening van BZF, zoals de dienstverleningsafspraken tussen BZF en uw instelling, nieuwsbrieven, handige links naar bijsluiters en informatie over aandoeningen, enzovoorts.  

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?