Brocacef Groep als werkgever

Wij zijn een vooruitstrevende organisatie. En  we realiseren ons dat onze ambities vallen of staan bij de kennis, persoonlijke groei en fitheid van onze mensen.

Mensen maken het verschil

Brocacef Groep stimuleert persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Mensen die net als wij vooruit willen om de zorg te verbeteren: daar houden we van, en daar zorgen we dus goed voor. Met een young talent program en een eigen learning & development academy, bijvoorbeeld. Maar ook door onze informele, op samenwerking gerichte bedrijfscultuur te bewaken. En door aandacht te hebben voor hoe fit jij je voelt en of je nog lekker aan het werk bent.

Waar wil jij naartoe?
Als bedrijvengroep met acht gespecialiseerde bedrijfsonderdelen kennen wij als geen ander de kracht van diversiteit. Daarom stellen we ons open voor mensen met uiteenlopende talenten en achtergronden. Wil jij samen met anderen werken aan slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg? Dan bieden wij je alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Want het gaat ons niet om waar je vandaan komt, maar waar je naartoe wilt.

Op onze vacaturepagina vind je al onze actuele vacatures. Ook stages en leerwerkplekken zijn in dit overzicht opgenomen:

Bekijk onze vacaturepagina

Zo dragen wij bij aan persoonlijke groei & prettig werken

Van stageplaats tot young talent program. Een actieve personeelsvereniging en een uitgebreid aanbod aan trainingen en cursussen. Wij maken persoonlijke groei en prettig werken graag tastbaar.

Eigen learning & development academy

450 stageplaatsen per jaar

Young talent program & Jonge honden netwerk

Actieve personeelsvereniging

Volop keuze en uitdagingen

Met onze gevarieerde bedrijvengroep en vooruitstrevende cultuur bieden we je volop keuze op het gebied van uitdagende banen en loopbaanpaden. Bekijk hier het actuele aanbod of lees eerst meer over werken bij Brocacef Groep.

Meer weten over onze organisatie?
Over Brocacef Groep

Onze medewerker aan het woord

De klant is koning
Farah Al-Kassid
Brocacef Ziekenhuisfarmacie, afdeling Medicatiebegeleiding
"Het verzorgen van medicatie voor patiënten voelt als zeer gewaardeerd werk. Ik ben ook echt op mijn plek bij Brocacef. Het is een goed georganiseerd bedrijf. Professionaliteit van medewerkers, gelijkheid binnen het bedrijf en goede samenwerking zijn termen die Brocacef waar kan maken. De klant is koning. Samen moeten we ervoor zorgen dat de klant tevreden is en ook zo blijft."

Ik voel me hier echt op mijn plek
Bowy Elferink
Business analist bij Brocacef
"Ik werk nu ongeveer 2,5 jaar binnen het business control retail team van Brocacef. Het bevalt erg goed. Ik heb uitdagend werk en leuke collega’s die zorgen voor een prettige werksfeer. Verder ben ik er trots op dat ik onderdeel mag uitmaken van het Young Talent Program. Kortom: ik voel me hier echt op mijn plek!"

Hoe kunnen wij u verder helpen?